Ta projekt je res bistvo tega, kar moje podjetje dela. 32446 datotek za urejanje!

Pri vsakem projektu se nekaj novega naučim in v tem iskreno povedano uživam.

Ko pa me je kontaktirala M. iz Ljubljane in me prosila za srečanje, sem še pred sestankom vedela, da si njenega projekta res želim. Potrebovala je nekoga, ki ji bo uredil več let družinskih fotografij. Od poroke do zdaj dveh otrok fotografij, ki so se zbirale na disku, leto za letom in bile v tihem pričakovanju. 9 let,

Čas je, da se jim v celoti posvetim in da njihove dogodivščine nanizam leto za letom na bleščečih fotkah dimenzij 10×15 in zložim v folije.

M. si je izbrala najboljši sistem za velike količine fotk, to so posebne vložne folije (fotophan), ki se jih potem vse skupaj vpne v mapo z rinkami. Tako v en album lahko sortiram okoli 500-600 fotografij, folije pa poskrbijo, da fotografije ne spremenijo barv in da leta in leta ostanejo enake, kot bi bile natisnjene včeraj.

 

 

LIVINGPIX, Teja Todorović Diaz s.p.

WhatsApp:  http://wa.me/38631323230
E-pošta: info@livingpix.si

Vaše posredovane fotografije so po pošiljanju varno shranjene na lokalnem računalniku in do njih nima
dostopa nobena tretja oseba.
Za boljšo vizualizacijo postopka in končnega produkta vam občasno pošljemo povezavo, na kateri lahko
vidite produkt, ko je še v delu. V kolikor tega ne želite zaradi skrbi o varnosti fotografij na spletu, vam teh
vmesnih poročil ne bomo pošiljali.

ODGOVORNOST DO OKOLJA

Kopičenje odpadkov v razvitem svetu je večplastna težava, h kateri v našem podjetju pristopamo z veliko resnostjo.

Delujemo odgovorno in v procesu izdelovanja naših produktov in nudenja storitev poskušamo uporabiti čim več recikliranih materialov, čim manj plastičnih materialov, in zavestno izboljšujemo procese delovanja, s katerimi doprinašamo k čistejšem okolju.

Končne izdelke boste prejeli v kartonasti embalaži, ki je izdelana iz recikliranega materiala in jo je možno reciklirati še naprej, zato jo prosim odvrzite v zabojnik namenjen papirju oziroma kartonu.