Ažurno urejene fotke

preko leta

telefon v vodi

Ažurno urejene fotke

Pred nekaj dnevi sem sanjala, da mi je mobilni telefon padel v vodo. V sanjah sem se neizmerno sekirala, ker sem s telefonom izgubila en kup fotografij mojega mulčka in naših izletov. Res, bila je cela panika.

Ko sem se uspela zbuditi, sem najprej pogledala, kje je telefon. Nato pomislila, kdaj sem zadnjič kopirala z njega fotke. 3 mesece nazaj. Uganite lahko, kaj je bila prva stvar, ki sem jo tisti dan naredila, ko sem sedla za računalnik 😉

Spomini na pretekle dogodke so za naša življenja izredno pomembni.  Ob jubileju, ko si želimo narediti foto knjigo, foto album, neko darilo z velikim osebnim pomenom, si pogosto zamislimo da bo to idealna stvar. Kadar so fotke urejene, vse enako poimenovane in v kronološkem zaporedju, je to veliko lažje.

rokovanje

Prednosti paketa storitev: zaveza k sprotnem urejanju fotografij

Izbira paketa naročnine je za obe strani zavezujoča.

Jaz se obvežem, da vas pravočasno spomnim, da mi pošljete fotke zadnjih 4 mesecev, jih za vas kronološko uredim in arhiviram na USB ključku. Vi se zavežete, da jih pošljete v dogovorjenih intervalih.

To skozi leto ponovimo 4x, na koncu leta pa vam pošljem ta USB ključek in en lep izdelek mojega asortimana po vaši izbiri na vaš domači naslov.

Tako lahko mirno izbrišete stare fotke s telefona, datoteke na ključku pa ali kopirate na dodatni zunanji disk ali jih spravite na mesto, kjer hranite pomembne družinske dokumente.

družinski selfie

Kako poteka organiziranje fotk

Preko vašega telefona ali računalnika mi pošljete vse vaše fotografije, ki potrebujejo sortiranje. Shranim jih na lokalni disk, poenotim njihovo imenovanje in jih z vsemi spremljajočimi podatki uredim po mapah in letnicah.

Prenesem jih na USB ključek in jih s tem arhiviram. Z vašim privoljenjem pokukam vanje in iz najlepših ustvarim digitalni foto kolaž, ki bo natisnjen na foto papir v velikosti A4.

Vse to zapakiram v ovojnico in vam pošljem na vaš naslov.

Nato ga enostavno spravite, še bolje je, da naredite 2. varnostno kopijo. Tako lahko mirno izbrišete stare fotografije s telefona in veselo fotkate naprej brez nadležnega sporočila “vaša memorija je polna”.

Enkratno sortiranje fotk - testni paket

Želite testirati kvaliteto storitve pred letno zavezo?

Kupite testni paket in mi pošljite fotke, ki jih imate zdaj na telefonu. Za ceno 47 € vam jih sortiram, arhiviram na USB ključek in ustvarim digitalni foto kolaž.

darilni bon 100€

Podari foto sortiranje

Poznaš nekoga, ki rabi pomoč pri urejanju svojih fotografij?

Kupi darilni bon tukaj.

Že nekaj časa sem iskala pomoč pri urejanju fotografij.

Leta 2016 se nam je rodil otrok in takrat je število fotk na telefonu naraslo na več kot 4000 letno.

Kopirala sem jih nekaj na zunanji disk, nekaj na računalnik… nastala je zmeda, slike podvojene, nekaj jih je bilo v oblaku, mene pa je grabila panika, da bom vse te slike izgubila.

Tejka mi je v nekaj dneh vse slike zložila v red. Potem sem lahko mirno izbrala po 200-400 slik na leto in mi je oblikovala še foto knjige. 2 leti sta že natisnjene, ena se tiska, še dve dobim naslednji mesec.

Elena B.

video klic

Brezplačni 30 min posvet

Imate en kup neurejenih fotografij iz preteklosti?

Kontaktirajte me za 30 min Zoom sestanek.

Razložite mi vašo situacijo s fotkami vaše družine in predlagam vam rešitve za nazaj in za naprej.

Koledar prostih terminov: